Τα δίδυμα του Έσε!

 Ο Σαντιάγκο Έσε, δεν… κουνιέται από την ενδεκάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ήδη φέτος έχει γεμάτες συμμετοχές, με εξαίρεση τον αγώνα με την , όπου τραυματίστηκε με το «καλημέρα» του δευτέρου 45λεπτου, και αντικαταστάθηκε. Ο Έσε, είναι με διαφορά η «κολώνα» της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού και είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ήδη μέσα σε τέσσερα παιχνίδια, έχει καταφέρει να «κολλήσει», με όλους. Στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Βόλο, ο Έσε αγωνίστηκε με τον Ανδρέα Ντόη στο πλευρό του. Έναν παίκτη φυσικά με τον οποίο συνυπήρξε από πέρυσι στο ρόστερ, αλλά τώρα τον είδαμε σε ρόλο χαφ και όχι κεντρικού αμυντικού.

 Μετά από τον τραυματισμό του Μπιανκόν βέβαια, ο Ντόη γύρισε στο κέντρο της άμυνας και δίπλα στον Αργεντινό μέσο πήγε ο Στάμενιτς, με τον οποίο και συνυπήρξε και σε άλλα παιχνίδια στη συνέχεια. Στο 3-0 επί της Λαμίας, ο Έσε πρόλαβε να παίξει και δίπλα στον Ντάνι Γκαρθία. Ήταν για μικρό χρονικό διάστημα μιας και ο Ισπανός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού. Ωστόσο, ο Έσε είχε την ευκαιρία να πάρει μια… γεύση από τη συνύπαρξη και με τον Ισπανό μέσο, που δεδομένα θα πάρει περισσότερα λεπτά στη συνέχεια της σεζόν.

Τέλος, στον αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ο Σαντιάγκο Έσε, αγωνίστηκε και στο πλευρό του Σέρτζιο Ολιβέιρα, σε σχηματισμό 4-4-2 και ο Πορτογάλος χαφ, έκανε μια πολύ μεστή εμφάνιση με τη συμπαράσταση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Έπαιξαν μαζί για πάνω από μισή ώρα και στα επόμενα παιχνίδια, θα τους δούμε και πάλι μαζί.