Η ειδική διαχείριση για τον «ταλαιπωρημένο» Στάμενιτς

Προφανώς στον Ολυμπιακό ήδη από σήμερα έχουν μπει στους ρυθμούς του κυριακάτικου ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Φυσικά και είναι ακόμα εξαιρετικά νωρίς για οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το αγωνιστικό πλάνο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Εξάλλου ο Ισπανός τεχνικός έχει πολλά να δει στις προπονήσεις στο Ρέντη, μέχρι να πάρει οριστικές αποφάσεις. Το πιο σημαντικό απ' όλα όμως είναι, πως οι διεθνείς παίκτες όπως ο Στάμενιτς θα επιστρέψουν τελευταίοι στις προπονήσεις, όντας ταλαιπωρημένοι.

Ο Νεοζηλανδός μέσος κλήθηκε να υπηρετήσει το εθνόσημο για τα φιλικά με Μεξικό και ΗΠΑ, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο διεθνής χαφ έπαιξε στην προχθεσινή ήττα (3-0) της ομάδας του από το Μεξικό του Ορμπελίν Πινέδα και τα ξημερώματα της Τετάρτη η Νέα Ζηλανδία παίζει με τις ΗΠΑ.

Εκτός από το πήγαινε-έλα, με τα μεγάλα αεροπορικά ταξίδια, ο Στάμενιτς και οι συμπαίκτες του έχουν και το πολύωρο ταξίδι εντός της Αμερικής. Κάπως έτσι αναμένεται να υπάρξει ειδική διαχείριση από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αφού ο Νεοζηλανδός άσος θα επιστρέψει στην Αθήνα την Παρασκευή και θα χρειαστεί «ανάσες