Απίστευτα «όργια» στη Λειβαδιά! (video)

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου για την ΑΕΚ στη διαιτησία! Λένε οι «κιτρινόμαυροι», ότι έχουν παράπονα από τους διαιτητές στις -έως τώρα- δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όμως ξεφτιλίζονται...

Στο 18ο λεπτό του ματς στη Λιβαδειά, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, οι διαιτητές ευνοήσαν απίστευτα την ΑΕΚ, καθώς... έκλεισαν τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού. Πιο... πεντακάθαρο δεν γίνεται, πραγματικά!

Πιο αναλυτικά, μετά το τραγικό λάθος του Στρακόσια, ο Οζμπολτ των γηπεδούχων βρέθηκε σε κενή εστία, σούταρε, όμως «νικήθηκε» από τον... δεύτερο τερματοφύλακα της ΑΕΚ, τον Μουκουντί, με απόκρουση με το χέρι. Ναι, καλά διαβάσατε. Με το χέρι, με την μπάλα να κατευθύνεται στα δίχτυα! Κι όμως, αυτή φάση εξετάστηκε μόλις 20 δευτερόλεπτα από το VAR και η υπόδειξη ήταν... κόρνερ! Φοβερά πράγματα...

Και όχι μόνο αυτό. Στην αμέσως επόμενη φάση, μετά την εκτέλεση κόρνερ, υπήρξε κράτημα του Λαμέλα στον Λαμαρανα, άλλο ένα πέναλτι που δεν έδωσε!

Επίσης, λίγο αργότερα, στο 28ο λεπτό, ο Βίντα έριξε αγκωνιά στον Πεντρόζο στην περιοχή της ΑΕΚ. Και πάλι «τίποτα, παίζετε».

Στo πρώτο γκολ της ΑΕΚ, μάλιστα, υπήρξε καθαρό επιθετικό φάουλ του Κοϊτά!

Γελάει ο κόσμος όλος!

Υπενθυμίζεται, ότι διαιτητής είναι ο Πολυχρόνης και VAR οι Ευαγγέλου και Πετρόπουλος.

Δείτε το βίντεο: