Συστήνεται στο «ερυθρόλευκο» κοινό ο Γκάρθια!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Καλλιθέα για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Superleague με σκοπό να χτίσει το σερί νικών που έχει και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει νέα πρόσωπα στην «φαρέτρα» του.

Όπως σας είπαμε νωρίτερα, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ομάδα του, προκειμένου και να την φρεσκάρει, αλλά και να της δώσει τη δυνατότητα να βγάλει την εικόνα που πρέπει, στο γήπεδο. Και φυσικά, να την κρατήσει φρέσκια και σε εγρήγορση, ώστε να μην υπάρξουν θέματα τραυματισμών και να είναι άπαντες «ενεργοί».

Έτσι για αυτόν τον λόγο, αναμένεται ένας «νέος» που ταλαιπωρήθηκε με το… καλημέρα της προετοιμασίας και δεν προλάβαμε να το δούμε καθόλου μέχρι τώρα. Ο λόγος για τον Ντάνι Γκαρθία, o οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και δίνει το παρών στην αποστολή για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.

Ο έμπειρος χαφ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε στις αρχές του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός και σε αυτόν «ποντάρει» πολλά για τη συνέχεια ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Θυμίζουμε, οι δυο τους δεν είχαν απλά συνεργαστεί στην Έιμπαρ, αλλά ο Γκαρθία ήταν ο αρχηγός του Βάσκου για μια τριετία και όσα ονόματα και αν έπεσαν στο τραπέζι ο Μεντιλίμπαρ δεν ήθελε να ακούσει για κανέναν άλλον.