Γκαρθία: Ο στόχος του να δικαιώσει τον «δάσκαλο» του!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε στις αρχές του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός και σε αυτόν «ποντάρει» πολλά για τη συνέχεια ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είναι ο Ντάνι Γκαρθία. Όμως, η μοναδική μεταγραφή του Ολυμπιακού που δεν έχουμε δει ως τώρα, στα φιλικά παιχνίδια. Ο Ισπανός μέσος είχε μια ενόχληση στην γάμπα την Ολλανδία, που τον άφησε στα πιτς. Υπάρχει πάντως αισιοδοξία πως ο πρώην μέσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο,, θα είναι στην αποστολή για το ματς της 2ης αγωνιστικής, με αντίπαλο την Athens Kallitheα.

Προφανώς βρίσκεται πίσω συγκριτικά με τους υπόλοιπους και κάνει ατομικές προπονήσεις στο Ρέντη, ωστόσο το γεγονός πως οι Μουζακίτης και Μπακούλας θα βρίσκονται στην Βραζιλία για τον τελικό του Διειπηρωτικού, του δίνουν αρκετές πιθανότητες για να βρίσκεται στον πάγκο την Δευτέρα, στο πρώτο φετινό επίσημο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού απέναντι στην Athens Kallithea. Και έτσι θα πάρουμε μία γεύση γιατί επέμενε ο «Μέντι» να έρθει ο έμπειρος χαφ στο Λιμάνι.

Θυμίζουμε, οι δυο τους δεν είχαν απλά συνεργαστεί στην Έιμπαρ, αλλά ο Γκαρθία ήταν ο αρχηγός του Βάσκου για μια τριετία και όσα ονόματα και αν έπεσαν στο τραπέζι ο Μεντιλίμπαρ δεν ήθελε να ακούσει για κανέναν άλλον.