Τα ρεκόρ του Κωστούλα με τον Θρύλο!

Ήταν απαραίτητο για τον Ολυμπιακό να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα και το έκανε με γενέες επιλογές στο αρχικό σχήμα με χαρακτηριστικό παράδειγμα, η επιλογή του 17χρονου Μπάμπη Κωστούλα στην ενδεκάδα.

Αφού δεν ήταν έτοιμοι οι Ελ Κααμπί και Γιάρμετσουκ, ο Κωστούλας πήρε θέση στην κορυφή της ερυθρόλευκης επίθεσης. Τι και αν είναι μόλις 17 χρονών. Λεπτομέρεια που στη λογική του Μεντιλίμπαρ δεν παίζει κανέναν… ρόλο.

Ο 17χρονος φορ, ίσως το πιο ελπιδοφόρο project του ελληνικού ποδοσφαίρου στη θέση του σέντερ φορ έγραψε ιστορία με την συμμετοχή στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών. Πέραν του ότι έγινε ο τρίτος νεότερος  ποδοσφαιριστής στην ιστορία που αγωνίζεται στην ενδεκάδα του Θρύλου και ο τελευταίος Έλληνας φορ μετά από 6 χρόνια, υπήρξε άλλο ένα επίτευγμα που κατάφερε.

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας έγινε μόλις ο δεύτερος στην ιστορία, που παίζει στην Α' Εθνική με τον Ολυμπιακό, έχοντας παίξει και ο πατέρας του, αλλά μάλιστα και πρώτος ως επαγγελματίας. Ο Θανάσης Ρωσσίδης, γιός του Ηλία, είχε αγωνιστεί σε ένα και μοναδικό ματς, ως ερασιτέχνης στην απεργία του 1986.