Μαρτίνς: «Νιώθω καλά, έχω αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη του προπονητή»

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 2-0 κόντρα στο Bόλο, κάνοντας το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κορυφή και αδιαμφισβήτητα ένας MVP για να έρθει αυτή η νίκη.

Ο λόγος για τον σπουδαίο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος συνεχίζει από την έναρξη της προετοιμασίας με σπασμένα τα φρένα και «μαγεύει» στο χορτάρι, ικανοποιώντας τα «θέλω» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν «μέσα» και στα δύο γκολ. Ήταν εκείνος στο 13’ που μοίρασε ωραία στον Ροντινέι για να κάνει το 0-1 με ωραίο πλασέ, ενώ στο 73’ έκανε μία ωραία διαγώνια μπαλιά στον Μασούρα, ο οποίος με ένα σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Μάλιστα, κατάφερε να σκοράρει, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε, καθώς ο Ελ Κααμπί που του έβγαλε την ασίστ ήταν οριακά εκτεθειμένος.

 Μάλιστα σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο Πορτογάλος εξτρέμ τόνισε ότι νιώθει πολύ καλά και έχει αυτοπεποίθηση, αναφέρθηκε στην εμπιστοσπυνη που του δείχνει ο Μεντιλίμπαρ, ενώ πρόσθεσε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να σκοράρει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εξτρέμ του Ολυμπιακού:

Για το ματς: «Ήταν καλή η αίσθηση που μας άφησε το παιχνίδι, νικήσαμε στην πρεμιέρα. Καταφέραμε να πάρουμε νίκη εκτός έδρας σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο».

Για το αν αισθάνεται τόσο καλά όσο φαίνεται: «Ναι, νιώθω καλά, έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή, έχω αυτοπεποίθηση και είμαι σε καλό δρόμο. Μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα καλύτερα από σήμερα».

Για το τι ζητάει ο Μεντιλίμπαρ από εκείνον: «Να βγαίνω ψηλά, να έχω αυτοπεποίθηση, να δημιουργώ ευκαιρίες για γκολ και ασίστ. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε φέτος, να βάζουμε πολλά γκολ».