Ακόμα ένα «ταξίδι» με στόχο την κορυφή ξεκινά!

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του, αρχής γενομένης από το πρωτάθλημα.

Μετά από μία πολύ δυνατή προετοιμασία, κατά την οποία ο Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν σιγά-σιγά στα... βαθιά. Πρώτος αντίπαλος ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό, το βράδυ του Σαββάτου (17/8, 20:00).

Αυτό που θέλουν οι παίκτες του Θρύλου είναι να κινηθούν στα ίδια «νερά», σε σχέση με την pre-season, κάνοντας ένα ιδανικό ξεκίνημα στην Stoiximan Super League. Φέτος, ειδικά, η «δίψα» τους για διάκριση είναι μεγαλύτερη από ποτέ, για πολλούς λόγους.

Έπειτα από μία αγωνιστική χρονιά που επεφύλασσε ένα φινάλε «ονειρεμένο», με την κατάκτηση του Conference League, είναι λογικό ο πήχης να έχει τεθεί ακόμα πιο ψηλά. Σε αυτό, δίνει βαρύτητα και το γεγονός ότι ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του και η σεζόν αυτή είναι σημαδιακή, πέραν όλων των άλλων.

Ο Μεντιλίμπαρ είδε πολλά πράγματα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, και δοκίμασε άλλα τόσα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι διακατέχεται από μία ικανοποίηση, αναφορικά με τα πεπραγμένα των παικτών του, στον αγωνιστικό χώρο, καθ' όλη τη διάρκεια των φιλικών τεστ. Κατά ένα μεγάλο μέρος, είδε το πλάνο του να υλοποιείται απόλυτα.

Μία ομάδα καθ' όλα επιθετική, με διαρκή πίεση στον αντίπαλο, που βρίσκει σιγά-σιγά την ταυτότητά της και ανασταλτικά, ένεκα και των παικτών που διαθέτει εκεί. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου αφουγκράστηκαν αυτό που ήθελε να δει από αυτούς ο Βάσκος τεχνικός και προσπάθησαν να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο.

Τώρα, ήρθε η στιγμή για τα διαπιστευτήρια. Δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή, όπως και όλα τα άλλα, κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αντίπαλος ο Βόλος, στο Πανθεσσαλικό.

Για την ακρίβεια, το «ερυθρόλευκο» Πανθεσσαλικό. 5 χιλιάδες και πλέον φίλοι του Ολυμπιακού έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριό τους για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αναμένεται να κάνουν... Καραϊσκάκη το γήπεδο του Βόλου, για τον Θρύλο, στο πρώτο επίσημο ματς, μετά την κατάκτηση του Conference League.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στον «στίβο» της νέας αγωνιστικής σεζόν και ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσεις το μέλλον.