«Θρυλικά» χιλιόμετρα με το νέο πούλμαν (photos)

Πλήρως ανανεωμένο κατακόκκινο και... ευρωπαϊκό, είναι το νέο πούλμαν του Ολυμπιακού!

Οι Πειραιώτες παρουσίασαν το λεωφορείο που θα μεταφέρει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο και μάλιστα σε αυτό απεικονίζεται και η κούπα του Europa Conference League. Ενώ, πάνω στο πούλμαν δύο μοτό. Το πρώτο είναι το «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», αλλά και το «dream, create, survive, love, fight, win (σ.σ. ονειρέψου, δημιούργησε, επιβίωσε, αγάπα, πάλεψε, νίκησε)», το οποίο είναι το σήμα κατατεθέν του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το πούλμαν του Ολυμπιακού μας είναι μέρος της συνολικής εικόνας της ομάδας μας. Με την προετοιμασία να πλησιάζει, αναμένεται να «γράψει» εκ νέου πάρα πολλά χιλιόμετρα στο εξωτερικό, σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης, όπουν ο Θρύλος θα «χτιστεί» ενόψει της νέας σεζόν. Τα μεγάλα γράμματα OLYMPIACOS FC και το έμβλημα του Ολυμπιακού μας, στις δύο πτέρυγες του πούλμαν, αλλά και πίσω, θα ταξιδέψουν τον Θρύλο ξανά στα πέρατα της Ευρώπης, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Η πρώτη παρουσίαση του νέου σχεδίου του πούλμαν του Θρύλου έγινε την Παρασκευή το πρωί (16/8), με τη ΠΑΕ Ολυμπιακός να το φέρνει στο «φως» μέσω των επίσημων λογαριασμών στα Social Media (Instagram, Facebook, Twitter) και σήμερα, το θρυλικό κατακόκκινο πούλμαν έχει την πρώτη του μεγάλη αποστολή. Θα μεταφέρει την ομάδα του Μεντιλίμπαρ στο Βόλο για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.