«Έδεσε» τον Ρέτσο ο Θρύλος! (photo)

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Ρέτσο

Επί των ημερών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό, η «ερυθρόλευκη» αμυντική γραμμή έχει δείξει άκρως ικανοποιητική πρόοδο. Όχι μόνο χάρη στην σταθερή παρουσία του Νταβίντ Κάρμο στα μετόπισθεν, αλλά και τη ραγδαία άνοδο του Παναγιώτη Ρέτσου.

O 26χρονος, που «δεν έκανε» για ορισμένους, που «κάνει μόνο λάθη», ο Ρέτσος που κάποια στιγμή έγινε… ανέκδοτο, «έκλεισε» στόματα με τις σπουδαίες εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλα αυτά όσο χειριζόταν τη μπάλα όπως ξέρουν… δέκα στόπερ σε όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όλα αυτά όντας αρτιότερος του παρτενέρ του, Κάρμο, σε αμφότερα τα παιχνίδια.

Έπειτα από μία εξαιρετική σεζόν, με 44 εμφανίσεις, 1 τέρματα και 1 ασίστ, ο Έλληνας στόπερ  αποτελεί τον πρώτο από τους παίκτες του βασικού «κορμού» που «έκαιγαν» τις τελευταίες ημέρες τους Πειραιώτες και επέκτεινε τη συνεργασία του μαζί τους, παρότι το συμβόλαιο του έληγε το καλοκαίρι του 2025.

Τώρα, πλέον, είναι αυτός που θα ηγείται την «ερυθρόλευκη» άμυνα στην φετινή σεζόν, αυτή των 100 χρόνων και μάλιστα ως αρχηγός. Ο «Μέντι» τον εμπιστεύεται απόλυτα και χτίζει πάνω του τον σχεδιασμό για το κέντρο της άμυνας, ψάχνοντας τον ιδανικό παρτενέρ του.