Τα νεότερα για τον Ροντινέι

Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία έμπλεξαν την Ιντερνασιονάλ με τον Ροντινέι. Οι Βραζιλιάνοι σκέφτονται το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε κίνηση για την απόκτηση του έμπειρου μπακ του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο για τον ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών με το σκεπτικό πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025 και θα επιχειρήσει να πάρει τον παίκτη ελεύθερο. Σε περίπτωση βέβαια που δεν ανανεώσει με τον Ολυμπιακό. Κάτι που θα ήταν η προτεραιότητα του «Ρόντι».

Στο θέμα δόθηκε συνέχεια, στην Λατινική Αμερική. «Η Ίντερ έκανε μια κουβέντα για να ελέγξει πώς τα πάει και αν θα ήταν διατεθειμένος να επιστρέψει στη Βραζιλία. Δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα», είπε ο δημοσιογράφος Αλέξαντρε Έρνστ, από το «Vozes do Gigante».

Ο Ροντινέι για ενάμιση χρόνο (2020-21) αγωνιζόταν ως δανεικός στην Ιντερνασιονάλ από τη Φλαμένγκο και τώρα οι Βραζιλιάνοι τον θέλουν πίσω. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αγωνίζεται από τον Γενάρη του 2023 στους «ερυθρόλευκους» και μέχρι σήμερα μετράει 72 εμφανίσεις με 3 γκολ και 9 ασίστ.