Ο Βέλντε δεν σταματά να εντυπωσιάζει!

Ο Κρίστοφερ Βέλντε αποτελεί ένα πραγματικό «φαινόμενο» για τον Ολυμπιακό. Η προσαρμογή του στα «ερυθρόλευκα» δεδομένα είναι άξια συγχαρητηρίων. Ήδη φαίνεται ότι ο Νορβηγός εξτρέμ μοιάζει στο γήπεδο σα να παίζει χρόνια.

Για ακόμα μία φορά, με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού, σκόραρε, κάνοντας το 2-0 στο 21ο λεπτό. Όμως πέραν αυτού, η προσφορά του είναι πολυποίκιλη. Ένας παίκτης που γίνεται διαρκώς απειλητικός για την αντίπαλη περιοχή, όντας πολύ δραστήριος και κινητικός στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Νορβηγός εξτρέμ κατάφερε σε ένα ακόμα παιχνίδι να εξελιχθεί στον απόλυτο «X-Factor» της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού, χωρίς να καταλαβαίνει από χρόνους προσαρμογής και περιθώρια. Ήδη έχει τρία γκολ με τα «ερυθρόλευκα» και συνεχίζει.

Γιατί... τώρα αρχίζει το καλό για τον Βέλντε! Μία εβδομάδα μακριά από την έναρξη του πρωταθλήματος και ο 24χρονος ακραίος επιθετικός είναι πανέτοιμος να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα και να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του.

Άλλωστε, το δείχνει και η δήλωση που έκανε, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. «Δε φοβόμαστε κανέναν, θα είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος». Η ψυχολογία του Νορβηγού εξτρέμ είναι στα «ύψη». Και αυτό απέδειξε και με τον Άρη Λεμεσού.

Σε ένα ματς που η επίθεση του Ολυμπιακού ήταν «φωτιά και λαύρα», ο Βέλντε αποτέλεσε πρωταγωνιστή, προκειμένου να γίνει αυτό. Ένας παίκτης που είναι μόλις δύο εβδομάδες στο ρόστερ.

Κι όμως, η «πρώτη γεύση» είναι η καλύτερη. Κι αν είναι έτσι το «ορεκτικό» φανταστείτε πως θα είναι το... κυρίως πιάτο!