Το πρώτο match programme της σεζόν! (e-mag)

Η ώρα έφτασε! Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «σπίτι» του, μετά από δύο, σχεδόν, μήνες, έτοιμος να απογειωθεί με στόχο νέες επιτυχίες. Αντίπαλός του η Νότιγχαμ Φόρεστ, το βράδυ της Πέμπτης (8/8, 21:00), ομάδα από την Premier League.

Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ένα από τα πιο δυνατά φιλικά τεστ, μέσα στο καλοκαίρι, και σίγουρα το πιο κρίσιμο, αναφορικά με τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε από αυτό. Για πρώτη φορά στο Ναό, για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του, επί της ουσίας.

Ο Ολυμπιακός της επόμενης ημέρας κάνει επίσημα «αποκαλυπτήρια», απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Σε ένα ματς που θα είναι «γιορτή» από κάθε άποψη. Βασικότερος λόγος, η υποδοχή των ευρωπαϊκών τροπαίων του Θρύλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά από την περιήγησή τους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες μας βάζουν από τώρα σε διάθεση… Καραϊσκάκη, με το επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τους εντός έδρας αγώνες. Το σημερινό match programme στο… πιάτο σας, με πρώτο θέμα την κατάκτηση του Conference League, ενώ, υπάρχουν μέσα οι Πρωταθλητές Ευρώπης της Κ19, κι αλλά πολλά ενδιαφέροντα.

Διαβάστε το ΕΔΩ.