Έτοιμος για τα αποκαλυπτήρια μπροστά στον κόσμο του ο Ολυμπιακός!

Μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του! Η ομάδα της «επόμενης ημέρας» αποκαλύπτεται μπροστά στο «ερυθρόλευκο» κοινό, σε ένα ματς-γιορτή, με καλεσμένη τη Νότιγχαμ Φόρεστ (8/8, 21:00).

Για τον Θρύλο, αυτό θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό τεστ, εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων, που βρίσκεται «προ των πυλών». Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα κάνει τις τελικές του δοκιμές, με την ομάδα να είναι, κατά ένα σημαντικό ποσοστό, έτοιμη. Το «παζλ» έχει συμπληρωθεί, κάτι που μας έδειξε και η εικόνα των Πειραιωτών, σε Ολλανδία και Ιταλία.

Τη δυναμικότητα του συγκεκριμένου φιλικού αυξάνει και το γεγονός ότι και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο δοκιμάζει και αυτός πολλά πράγματα, με την έναρξη της Premier League να... κοντοζυγώνει, εκεί όπου η επερχόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Μπόρνμουθ.

Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι, το οποίο θα είναι πραγματική γιορτή. Ο κόσμος του Θρύλου θα δει για πρώτη φορά το εγχείρημα του Μεντιλίμπαρ, για την ομάδα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και σίγουρα αδημονεί για αυτό, βάσει και των όσων έχει δει, καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο ενθουσιασμός για την ομάδα που φτιάχνει ο Βάσκος τεχνικός, με αυτούς τους παίκτες, ειδικά, είναι τεράστιος στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού. Όμως, οι ΓΑΥΡΟΙ δεν αδημονούν μονάχα για αυτό.

Το βράδυ της Πέμπτης (8/8) οι δύο ευρωπαϊκές κούπες θα βρίσκονται στο Ναό, προκειμένου να τις θαυμάσει ο κόσμος. Μετά από το tour που έκαναν, ανά την Ελλάδα, τα βαρύτιμα τρόπαια επιστρέφουν «σπίτι», προκειμένου να θυμίσουν σε όποιον πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον αγώνα με τη Νότιγχαμ όσα έζησαν εκατομμύρια άνθρωποι, πριν από λίγο καιρό.

Κάπως έτσι, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Φάληρο, την Πέμπτη το βράδυ. Αυτό για να θαυμάσουν όλοι το ευρωπαϊκό μεγαλείο του Ολυμπιακού, αλλά και την ομάδα του... αύριο, που φτιάχνει ο «στρατηγός» Μεντιλίμπαρ, μαζί με τους παίκτες του. Όλοι μαζί έχουν «δίψα» για επιτυχίες και θέλουν να δείξουν, κόντρα στους Άγγλους ότι βρίσκονται στον ιδανικό δρόμο, προκειμένου να τις πετύχουν.

Όλοι οι δρόμοι, λοιπόν, οδηγούν στο Καραίσκάκη!