Η νοοτροπία τους λέει πολλά!

Πάθος, τσαμπουκά και νοοτροπία νικητή! Αυτά είναι τα συστατικά που διέπουν τους παίκτες του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν χάρη στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Ξεκάθαρη φιλοσοφία του Βάσκου τεχνικού και με ποδοσφαιριστές που αντιλαμβάνονται ότι αν θέλουν να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα θα πρέπει να παλεύουν για κάθε φάση, για κάθε ανάκτηση της μπάλας. Και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο ο Ολυμπιακός επιχειρεί να "πνίξει" τους αντιπάλους του στη δικής τους περιοχή, όταν εκείνοι επιχειρούν να ξεκινήσουν επίθεση, αρχίζει ομολογουμένως να εντυπωσιάζει με στόχο την επιστροφή και την καθιέρωση στην κορυφή.

Είναι το dna του Συλλόγου και των ανθρώπων που τον υπηρετούν και το υποστηρίζουν να κοιτάζουν συνεχώς ψηλότερα. Να μην επαναπαύονται. Να μη συμβιβάζονται. Το ίδιο συμβαίνει και με τους πιο άμεσα εμπλεκόμενους. Τον Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές του. Θα μπορούσαν να έχουν… μείνει στη βραδιά του τελικού στη Νέα Φιλαδέλφεια και να συνεχίζουν να το… πουλάνε καθημερινά. Δεν το κάνουν. Και αυτό διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι τους περιμένουν οι επόμενες μεγάλες προκλήσεις.

Αυτά που έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής δημιουργούν τεράστια προσμονή για το πόσο καλύτερη μπορεί να παρουσιαστεί τη νέα σεζόν η ομάδα που έφερε στην Ελλάδα το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της σε επίπεδο συλλόγων.