Χαμόγελα για Έσε και Στάμενιτς!

Εδώ και μερικά 24ωρα, η παρουσία του Σαντιάγκο Έσε με την Εθνική Αργεντινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε στον προημιτελικό με την Γαλλία.  Αυτό λοιπόν σημαίνει πως ο «ερυθρόλευκος» άσος δεν θα συνεχίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και θα επιστρέψει άμεσα στον Ολυμπιακό ώστε να τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους Ολυμπιακού, ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο μέσος των Πειραιωτών δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Παρασκευής (02/08), με τον Χαβιέ Μασεράνο να τον κρατά στον πάγκο. Ωστόσο, στα τρία παιχνίδια των ομίλων, είχε ξεκινήσει βασικός σε δύο περιπτώσεις, ενώ μια φορά πέρασε στο γήπεδο σαν αλλαγή.

Το «μηχανάκι» του Θρύλου δεν ξεκουράστηκε πολύ, καθώς έκανε  την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν και μένει να φανεί πώς θα διαχειριστεί η ομάδα την (όποια) επιβάρυνση θα έχει.

Παράλληλα, νέα ευχάριστα είχε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην προπόνηση της Δευτέρας (5/8) στο Ρέντη, καθώς ο Μάρκο Στάμενιτς «μπήκε» στο πρόγραμμα μετά από καιρό λόγω των ενοχλήσεων του, με τον 22χρονο χαφ να μετρά αντίστροφα για την πρώτη του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα».