«Σκόρπισε» χαμόγελα η... πρώτη των Βέλντε και Γιάρεμτσουκ!

Στη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Τερνάνας, με 4-0, πολλά στοιχεία ήταν εκείνα που ξεχώρισαν, από την πλευρά του Θρύλου. Τόσο η συνολική εικόνα της ομάδας, όσο και το φανταστικό δεύτερο ημίχρονο έκανε τη διαφορά.

Πέραν αυτών, βέβαια, η ειδική μνεία αξίζει στην παρουσία των Κρίστοφερ Μπέλντε και Ρόμαν Γιαρεμτσούκ, κατά την πρώτη τους εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα». Το ντεμπούτο τους δεν έμοιαζε τόσο με... ντεμπούτο, αφού η εικόνα τους έδειχνε ότι ήταν έτοιμοι για αυτό... από καιρό.

Βασικός ο Ουκρανός Στράικερ, ήταν απειλητικός εξ αρχής και πολύ δραστήριος στην «ερυθρόλευκη» επίθεση, κάνοντας την ασίστ, για τον γκολ του Ζέλσον Μάρτιν και το 1-0.

Έπειτα, ο Νορβηγός εξτρέμ τον αντικατέστησε στο 71ο λεπτό και... ξεμούδιασε αμέσως. Πέντε λεπτά αργότερα, με φανταστικό διαγώνιο τελείωμα έκανε το 3-0. Μονάχα ένα πεντάλεπτο χρειάστηκε για να σκοράρει με τα «ερυθρόλευκα».

Και οι δύο πάντως μπήκαν φορτσάτοι σε αυτό το νέο τους ποδοσφαιρικό ταξίδι. Με όρεξη να προσφέρουν στον Ολυμπιακό. Με μία εικόνα που μόνο χαμόγελα σκορπά στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο!

Όπως όλα δείχνουν, ο χρόνος προσαρμογής που θα χρειαστούν είναι πολύ λίγος. Ήδη μοιάζουν να έχουν μπει για τα καλά στην... εξίσωση και η συνέχεια ακόμα καλύτερη, εάν συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό.

Ο Μεντιλίμπαρ... τρίβει από ικανοποίηση τα χέρια του, ξέροντας ότι το πλάνο του, με αυτές τις δύο προσθήκες, σχεδόν τελειοποιείται! Φτάνει να μας δείξει και η συνέχεια ότι αυτή η εικόνα ήταν μονάχα η αρχή!