Βέλντε: «Έτοιμος να παλέψω για αυτόν τον σύλλογο, αυτά να περιμένετε από εμένα» (video)

Ευτυχισμένος που μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Κρίστοφερ Βέλντε. Στις πρώτες του δηλώσεις ως «ερυθρόλευκος», ο Νορβηγός παικταράς χαρακτήρισε ο μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας τον Θρύλο και υποσχέθηκε πως θα κάνει θεαματικές εμφανίσεις, με πολλά γκολ και ασίστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή! Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ήταν ένα σημάδι και είμαι έτοιμος για να παλέψω για αυτό τον σύλλογο. Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας, με πολλές επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο σύλλογος, το μέρος και οι φίλαθλοι είναι καταπληκτικοί.

Το συνολικό πακέτο είναι τέλειο για εμένα. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει πολύ το ένας εναντίον ενός και θα με βλέπετε να το προσπαθώ κάθε φορά και θα δείτε ότι έχω πολύ καλό δεξί σουτ, αλλά και αριστερό. Μπορείτε να περιμένετε από εμένα θεαματικές εμφανίσεις, με πολλά γκολ και ασίστ. Μόνο μία απάντηση υπάρχει. Θέλουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και φυσικά μια μακρά πορεία στην Ευρώπη. Είμαι έτοιμος να παλέψω για αυτό και ελπίζω να τα καταφέρουμε!».