Η λίστα του Ντάρκο

Η κινητικότητα στον Ολυμπιακό σχετικά με την απόκτηση παικτών σε καίριες θέσεις του ρόστερ είναι έντονη τα τελευταία 24ωρα. Μετά τις νέες μεταγραφές των Βέλντε-όρτα που επρόκειτο να ολοκληρωθούν άμεσα, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έπιασε ξανά δουλειά για να προσεγγίσει περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός «καίγεται» για παίκτες στο κέντρο της άμυνας, στα πλάγια της μεσαίας γραμμής, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης που θα πλαισιώσει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Εδώ και κάποιες μέρες έπαιξαν τα ονόματα των δύο επιθετικών που βρίσκονται ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα. Ο Ολυμπιακός για την επίθεση, επιμένει στις δύο περιπτώσεις που τον απασχολήσει πιο πολύ απ’ όλες. Αυτή του Σαντίκ και του Μπαουτίστα, αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις.

Όπως ο Μπεν Γιεντέρ που παραμένει ελεύθερος και τα στοιχεία του αρέσουν στον «Μέντι», αλλά και ο ταλαντούχος φορ Μιχάϊλο Ιβάνοβιτς, ένας πανύψηλος (1μ91) στράικερ, που στο περασμένο πρωτάθλημα Σερβίας έβαλε 9 γκολ (χωρίς πέναλτι) παίζοντας βασικός σε 17 παιχνίδια (και 15 ως αλλαγή), με συνέπεια να κληθεί στην Εθνική ομάδα της Σερβίας!

Υπήρξε διεθνής με τις μικρές της Σερβίας, ενώ πριν δύο χρόνια δοκιμάστηκε ως δανεικός από τη Σαμπντόρια στην Πριμαβέρα.

Πρόκειται για τον βασικό επιθετικό του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και η αξία του έχει ανέβει κατακόρυφα τους τελευταίους μήνες.