«Ένας νέος μνηστήρας»

Ο Oυμάρ Σαντίκ, θα μπορούσε να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Μάλιστα η «mundodeportivo» έδωσε μια συνέχεια, στo θέμα.

Γενικότερα γίνεται αναφορά στις αλλαγές που θα γίνουν στη γραμμή κρούσης της Σοσιεδάδ και τονίζουν: «Ο Νιγηριανός είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει γιατί το έχει ζητήσει, γιατί και ο σύλλογος θέλει να πάρει κάτι από αυτόν, γιατί χρειάζεται χώρος για να ενσωματώσει άλλον επιθετικό και γιατί έχει συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον. Ωστόσο, προκαλούσε προβλήματα σε πιθανούς προορισμούς. Δεν του άρεσε η Χετάφε, ούτε γενικά οι ξένοι σύλλογοι. Ίσως ο νέος μνηστήρας μπορούσε να τον πείσει όμως. Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μενλιμπάρ έχει στην ατζέντα του τον επιθετικό της Ρεάλ. Δεν έχει γίνει πάντως ακόμα κίνηση για τον παίκτη» ανέφερε το ρεπορτάζ.

Τι τονίζουν ακόμα οι ρεπόρτερ της Ρεάλ Σοσιεδάδ; Πως μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην είναι η υψηλότερη ελίτ, αλλά το γεγονός ότι ο κάτοχος του Κόνφερενς Λιγκ, παίζει σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση και ότι μπορεί να είναι ένα μέρος όπου μπορούν να ενθουσιαστούν με τα γκολ θα μπορούσε να πείσει τον Νιγηριανό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι το 2028.

Φωτογραφία: L' Equipe