Ζέλσον απόλαυση!

Ξεχώρισε και πάλι ο Ζέλσον Μάρτινς, στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ναϊμέγκεν με 2-0, στο τελευταίο φιλικό του Θρύλου επί ολλανδικού εδάφους. Ο μέσος από το Πράσινο Ακρωτήρι σκόραρε  το πρώτο τέρμα των «ερυθρόλευκων» στο 31’, ενώ είχε συνολικά εξαιρετική παρουσία.

Το καλύτερο δυνατό «απόσταγμα» θα λέγαμε, για την δουλειά που έχει ρίξει ο 29χρονος χαφ, τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και πριν την έναρξη της pre-season. Ένας από τους παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στις πρώτες… στιγμές της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Χωρίς καμία υπερβολή, μιλάμε για έναν εκ των X-Factors του νέου Θρύλου, αποτελώντας πολύτιμη μονάδα για το επιθετικό build-up. Ο Ζέλσον δεν σταματά να τρέχει, να δημιουργεί και να αποτελεί συνεχώς απειλή για την αντίπαλη εστία, έχοντας παράλληλα τρομερή αντίληψη του χώρου.

Μία εικόνα που δεν εκπλήσσει κανέναν, βέβαια, αν αναλογιστούμε το πόσο πολύ πάλεψε, ακόμα και στις διακοπές, προκειμένου να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να γίνει απαραίτητος για τον Μεντιλίμπαρ.

Έχοντας αφήσει πίσω την «κακοδαιμονία» των τραυματισμών, ο Ζέλσον βελτιώνεται συνεχώς και εξελίσσεται σε έναν «αστάθμητο» παράγοντα για τον Ολυμπιακό και την επιθετική του γραμμή. Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, που η τοποθέτησή του στις βασικές επιλογές του «Μέντι» αποτελεί φυσικό επόμενο.

Η εξαιρετική εικόνα που δείχνει, κατά την προετοιμασία, μονάχα χαμόγελα σκορπά στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη για τον ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι.