Επιστροφή και ξεκούραση μετά το φιλικό

To βασικό στάδιο της φετινής, καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Xοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει κρατήσει τις σημειώσεις του και βάσει αυτών που δούλεψε στο Σίνταμ θα πορευτεί τις επόμενες μέρες τόσο αγωνιστικά, όσο και μεταγραφικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν σκληρά από τις 15 Ιουλίου έως τις 27 Ιουλιου, και το Σάββατο το βράδυ (27/7), μετά το φιλικό με την Ναϊμέγκεν, θα μπουν αρχικά στο πούλμαν τους για να πάνε οδικώς στο Άμστερνταμ. Από εκεί, εν συνεχεία, θα «πετάξουν» για την Αθήνα όπου θα φτάσουν το βράδυ.

Πλέον, ο «Μέντι» έχει δώσει ρεπό την Κυριακή και τη Δευτέρα στους παίκτες του, για να πάρουν μερικές… ανάσες. Το Τρίτη θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις και τη δουλειά. Θα μείνουν για δύο ημέρες στο Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους και την 1 Αυγούστου θα μεταβούν στην Ιταλία, όπου θα δώσουν φιλικό με την Τερνάρα (2/7) και στη συνέχεια άλλο ένα φιλικό με την Ρόμα (3/7)

Είναι το διάστημα, όπου Ισπανός τεχνικός θα μοντάρει την ομάδα του, ώστε να είναι έτοιμη για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της που είναι προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου για το πρωτάθλημα, αν και θα δώσει άλλα δύο φιλικά μέχρι τότε. Αρχικά στις 8 του μηνός  με τη Νότιγχαμ στο Ναό και δύο μέρες αργότερα στην Κύπρο απέναντι στον Άρη Λεμεσού.