«Βάφτηκε ερυθρόλευκη» η Κουρούτα για τον Ολυμπιακό και το ευρωπαϊκό του μεγαλείο! (photos)

Συνέχεια στην περιήγηση των δύο ευρωπαϊκών κυπέλλων του Ολυμπιακού, τα οποία βρίσκονται στην Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής (26/7) οι δύο ευρωκούπες βρέθηκαν στην Ηλεία και την Κεντρική Πλατεία της Κουρούτας.

Για ακόμα μία φορά χιλιάδες κόσμου ήταν παρόντες, προκειμένου να αποθεώσουν το μεγαλείο του Θρύλου, αλλά και να φωτογραφηθούν με τα τρόπαια του Conference και του Youth League, δημιουργώντας μία φανταστική ατμόσφαιρα.

Ασταμάτητο τραγούδι, συνθήματα και με τα ερυθρόλευκα να κυριαρχούν. Όλα αυτά δημιούργησαν έναν τρομερό παλμό που, μαζί με τις αμέτρητες φωτογραφίες δίπλα στα δύο κύπελλα, έκαναν την Κουρούτα να θυμίζει... Πειραιά!

Μαζί με αυτά, ξεχώρισε και το δυναμικό «παρών» των ακαδημιών του Ολυμπιακού, με τη σχολή του Πύργου να βρίσκεται και αυτή εκεί!

Ακόμα μία τρομερή υποδοχή για τα δύο βαρύτιμα τρόπαια του Θρύλου, που συνεχίζουν το ταξίδι τους, ανά την Ελλάδα, με επόμενη στάση την Πάτρα, το απόγευμα του Σαββάτου (27/7, 19:30, Πλατεία Τριών Συμμάχων)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές από την «ερυθρόλευκη» επίσκεψη στην Κουρούτα, μέσα από τον φωτογραφικό φακό της ΠΑΕ Ολυμπιακός: