Αποθέωση για τους παίκτες του Ολυμπιακού και τον... superstar Ροντινέι! (photos)

Ο Ολυμπιακός είχε όρεξη και καλή εικόνα δημιουργικά απέναντι στην Αλ Καντσία του Μίτσελ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 και τους Πειραιώτες να φανερώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τη διάθεση για ασφυκτική πίεση ψηλά.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό της ομάδας, στο τρίτο φιλικό της φετινής προετοιμασίας. Οι ΓΑΥΡΟΙ βρέθηκαν στο γήπεδο του Τιλ και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Με πανό έδωσαν το στίγμα. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα και να χειροκροτούν τους ποδοσφαιριστές.

Μετά το φινάλε του ματς είχαμε στιγμές λατρείας των παικτών του Θρύλου από τον κόσμο που παρακολούθησε το ματς. «Πολιορκία» αγάπης για τους παίκτες. Δεν σταμάτησαν να ζητούν από όλα τα μέλη της αποστολής μια φωτογραφία, ένα αυτόγραφο.

Αυτός που ήταν στην πρώτη… γραμμή ήταν ο Ροντινέι, ο οποίος μπήκε στο δεύτερο μέρος και έδωσε ποιότητα στην ομάδα και από τα δικά του πόδια έγινε το 2-2. Ο «τρέλο-Ρόντι» έβγαλε φώτο και υπέγραψε αυτόγραφα σε καλή διάθεση, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι παίκτες.

Δείτε: