Η άμυνα του Θρύλου και ο Ντράγκοβιτς

Τον Λορέντζο Πιρόλα απέκτησε για τη θέση του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού ο Ολυμπιακός, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός δεύτερου σέντερ μπακ, ο οποίος θα είναι δεξιοπόδαρος.

Τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι και λίγα, τα τελευταία 24ωρα. Με ένα εξ αυτών να είναι του Γουίλιαν Ρότσα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οποίος έπαιξε βασικός και είχε καλή εμφάνιση στο 0-0 της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Ροστόφ. Ο 29χρονος σέντερ μπακ έχει συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα για ακόμη έναν χρόνο και η αξία του ανέρχεται στα έξι εκατ. ευρώ. Ωστόσο, εκτιμάται ότι μπορεί να υπάρξει διαπραγμάτευση για ένα ποσό στα 4-4,5 εκατομμύρια, με τον μάνατζερ του να επιβεβαιώνει, πως ο Ολυμπιακός έχει «χτυπήσει» την πόρτα του ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, ένα ακόμα... γνώριμο όνομα, τα τελευταία 24ωρα, είναι αυτό του Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς. Ο Αυστριακός στόπερ έχει μείνει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα και με «όπλο» την εμπειρία του, θα μπορούσε να βοηθήσει την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού. Βέβαια, για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ έφτασε κοντά και στην Αούστρια Βιέννης (πολυετές συμβόλαιο και θέση αθλητικού διευθυντή μετά), αλλά το «deal» δεν προχώρησε.

Photo: Transfermarkt