Η... ευκαιρία του Άμπι!

Στη φετινή pre-season του Ολυμπιακού, πολλοί παίκτες έχουν «ξεπεταχθεί», κάνοντας ουσιαστικά την... έκπληξη με την παρουσία τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Νέλσον Άμπι.

Ήδη, το ότι έχει κερδίσει άπαντες με τις επιδόσεις του στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία είναι ευρέως γνωστό. Το θέμα είναι ότι, πολύ πιθανόν, να «ρευστοποιήσει» αυτή τη ραγδαία άνοδο. Όχι μόνο βάσει εικόνας, αλλά και ρόστερ, μέσα στο οποίο μπορεί να παλέψει για να κερδίσει μία θέση.

Ειδικότερα, με αυτά τα προσόντα και τη δουλειά που ρίχνει, ευνοείται από το γεγονός ότι ο Λορέντσο Πιρόλα είναι ο μοναδικός αριστεροπόδαρος στόπερ που θα βρίσκεται... μπροστά του, όσον αφορά την ιεραρχία σε αυτή τη θέση. Ο ένας μπορεί να μάθει πολλά πράγματα από τον άλλο και να δημιουργηθεί ένας... συναγωνισμός, που μόνο καλό θα κάνει και στους δύο.

Με έναν τέτοιο «παρτενέρ» και με την αποφασιστικότητά του να πετύχει, ο Άμπι μπορεί να εξαργυρώσει τη δουλειά που ρίχνει. Όχι απλά σαν «πυροτέχνημα», αλλά σαν μία απαραίτητη μονάδα για τον Ολυμπιακό του «αύριο».