Με Ελ Κααμπί η προπόνηση του Θρύλου!

Η… φυσική, η… χημεία και τα… μαθηματικά αποτελούν το βασικό ζητούμενο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού που πραγματοποιείται τώρα στο Σίνταμ του Ρότερνταμ και θα λαβαίνει χώρα ως τις 28/7.

Σήμερα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού και είχαμε και αφίξεις και συγκεκριμένα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Έδωσε κανονικά το παρόν στη σημερινή πρωινή προπόνηση και αφού είχε πρώτα τετ α τετ με τον Μεντιλίμπαρ χθες το βράδυ για το μέλλον του στην ομάδα.

Ολα αυτά, ενώ οι διαπραγματεύσεις για νέα συμφωνία συνεχίζονται, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ελπίζουν ότι η καθημερινή επαφή στην προετοιμασία μπορεί να διευκολύνει την όλη κατάσταση και να επιταχύνει την απόφαση του παίκτη.

Πάντως, όπως μπορεί κανείς να δει στις εικόνες από την προπόνηση ο Μαροκινός killer είναι φανερά ευδιάθετος και χαμογελαστός μαζί με τους συμπαίκτες του, νιώθοντας άνετα.

Όσο αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδι κατοχής σε ρόμβο, τρέξιμο με διαστήματα ρυθμού, δηλαδή ο ρυθμός άλλαζε κατά διαστήματα και τέλος κατοχή με τελειώματα με αριθμητική υπεροχή.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, ο προπονητής δίνει μεγάλη σημασία στην κατοχή της μπάλας και πάνω σε αυτό το κομμάτι θα δουλέψει στο διάστημα της προετοιμασίας.