Και τώρα... all in για τέσσερις ο Ολυμπιακός!

Ο Νταβίντ Κάρμο επέλεξε να παραμείνει στην Πόρτο, παρά τη συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους «δράκους», ύψους 12 εκατ. ευρώ. Αυτό, βέβαια, δεν πτοεί τους «ερυθρόλευκους» από το να συνεχίσουν κανονικά τη μάχη, για την ανανέωση των υπόλοιπων τεσσάρων «διακαών πόθων» τους.

Πρώτα απ' όλα, τόσο ο αρχηγός του Θρύλου, Κώστας Φορτούνης, όσο και ο Γιώργος Μασούρας, αποτελούν προτεραιότητα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν δεχθεί πολύ μεγάλες προτάσεις από τους Πειραιώτες, που κάνουν τα «αδύνατα δυνατά», προκειμένου να κρατήσουν δύο εκ των πιο βασικών μελών του «κορμού» για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο «σπίτι» τους.

Παράλληλα, εντείνεται το σκληρό πόκερ για Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Μαροκινός έχει, μεν, συμβόλαιο, έως και το 2025, όμως οι προσφορές που καταφθάνουν για αυτόν είναι τρομερές. Βέβαια, τον πρώτο λόγο έχει πάντα ο Ολυμπιακός, που δίνει ««γη και ύδωρ» στον Μαροκινό στράικερ.

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος εξτρέμ θέλει... σαν τρελός να μείνει στον Πειραιά, κάτι που επιθυμούν και στον Θρύλο. Η Γουλβς αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο για την αγορά του Ποντένσε, ωστόσο και εκεί οι «ερυθρόλευκοι» τα δίνουν όλα, ετοιμάζοντας νέο «all in» για τον παίκτη.

Λόγος ανησυχίας για την αποχώρηση του Κάρμο από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχεί, αφού ήδη μελετώνται οι εναλλακτικές λύσεις, που θα πλαισιώσουν, κατά βάση, τον Παναγιώτη Ρέτσο, αλλά και τον Ανδρέα Ντόι.