Μετά τον Κοστίνια... οι παραμονές!

Με την απόκτηση του Κοστίνια, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την τέταρτη μεταγραφή του, ενισχύοντας το δεξί «φτερό», σε άμυνα, αλλά και μεσαία γραμμή, αφού ο Πορτογάλος μπορεί να αγωνιστεί και εκεί. Πριν από αυτόν, προηγήθηκαν οι Μάρκο Στάμενιτς, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος και Ντάνι Γκαρθία

Όμως, η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος για τον Θρύλο τώρα κορυφώνεται. Αυτό, διότι η προκειμένη χρονική στιγμή αποτελεί το πιο κρίσιμο σημείο, όσον αφορά το κομμάτι των ανανεώσεων, καθώς και το μέλλον των παικτών, οι οποίοι βρίσκονται στο Λιμάνι με δανεισμό και αυτός έχει λήξει.

Το κλίμα είναι άκρως θετικό, όσον αφορά τις περισσότερες υποθέσεις, Νταβίντ Κάρμο και Ντανιέλ Ποντένσε θέλουν όσο τίποτα να μείνουν στον Ολυμπιακό, του οποίου μοναδικοί αντίπαλοι αποτελούν οι Γουλβς και Πόρτο, καθώς και οι τρελές απαιτήσεις τους. Από εκεί και πέρα, αισιόδοξη αναμονή και για τον Αντρέ Όρτα, που και αυτός φαίνεται ότι δύσκολα θα χαθεί για τον Θρύλο, παρά τις «κόνξες» της Μπράγκα.

Εξίσου κρίσιμο «μέτωπο» αυτό των δύο Ελλήνων. Τόσο ο Γιώργος Μασούρας, όσο και ο αρχηγός των Πειραιωτών, Κώστας Φορτούνης, αποτελούν υποθέσεις που «καίνε» άπαντες στο Λιμάνι και αναμένεται να επιλυθούν εντός των επόμενων 24ωρων. Μάλιστα, για τον Φορτούνη υπάρχει προσωπική ανάμιξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον ισχυρό άνδρα του Θρύλου να έχει μοναδικό σκοπό την παραμονή του Έλληνα μεσοεπιθετικού στο Λιμάνι.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» έχει δώσει διορία και στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, προκειμένου να μπει οριστικό τέλος σε ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού.

Αισιοδοξία, λοιπόν, αλλά και αναμονή στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο!