«Τιμές» για τον Κίνι στην Ισπανία! (photo)

Για το Ευρωπαϊκό τρόπαιο που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό, τιμήθηκε ο Κίνι στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο 35χρονος μπακ μπορεί να μη συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, αλλά έδωσε λύσεις αρκετές φορές πέρυσι, τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό και είχε συμμετοχή στην κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ.
Αναλυτικότερα, η κοινότητα του Φερνάν Νούνιεθ, στην περιφέρεια της Κόρδομπα, στην Ανδαλουσία, διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν του Ισπανού μπακ, έπειτα από τη διάκριση της περασμένης σεζόν με τους «ερυθρόλευκους».
Εκατοντάδες κόσμου, κάθε ηλικίας, συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τον Κίνι, που φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, για να αγωνιστεί στην ομάδα της Κόρδομπα την επόμενη σεζόν. Για το μέλλον του έχουν ακουστεί πολλά (από Ισπανία και Ελλάδα), αλλά ο ίδιος δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.
O Kίνι, είπε για τη βράβευση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που η πόλη μου αναγνωρίζει την καριέρα μου και όσα έχω κατακτήσει και που βρέθηκα στην πόλη μου, δίπλα στους φίλους μιας ζωής, την οικογένειά μου και σε ένα μέρος όπου έχω παίξει τόσες φορές ποδόσφαιρο ως παιδί. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ωραίο και είμαι πολύ περήφανος. Ήταν το υψηλότερο
σημείο της καριέρας μου, αλλά όχι το τελευταίο, γιατί έχω ακόμα λίγο χρόνο. Πέρσι έφυγα από τη Γρανάδα, σε μία οδυνηρή αποχώρηση για μένα. Αλλά η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να ζήσω κάτι που δεν περίμενα ποτέ. Να παίξω σε μία Ευρωπαϊκή διοργάνωση και να κερδίσω έναν τίτλο. Ήταν πολύ ωραίο, δεν το περίμενα και θα είναι μία από τις καλύτερες αναμνήσεις της καριέρας μου».
[