Η λατρεία για τον Ροντινέι!

Ένα από τα πρόσωπα που «κέρδισαν» πολλούς πόντους, την περσινή σεζόν, ήταν ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ, μετά από το πρώτο εξάμηνο του στον Πειραιά, έπαιξε πέρυσι σε ολόκληρη τη σεζόν και «τρέλανε» τους αριθμούς, αφού ήταν ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έπαιξε τα περισσότερα λεπτά από κάθε άλλον. Κάτι που δεν είναι εύκολο, πλησιάζοντας προς τα 33 του χρόνια. 

Ο «Ρόντι» επισκέφτηκε και την Βραζιλία κατά τη διάρκεια των διακοπών του και στην πατρίδα του, συνεχώς συζητάνε για αυτόν. Άλλωστε, η ιστοσελίδα «centraldagavea» υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως: «Η επιστροφή του Ροντινέι στην Φλαμένγκο ξετρέλανε τους οπαδούς».

Αναφερόμενος φυσικά στο γεγονός πως παρακολούθησε την παλιά του ομάδα, ενώ τονίζεται μεταξύ άλλων πως «χάθηκε» ένας σημαντικός παίκτης, ο οποίος είχε βοηθήσει πολύ την «Φλα» και το συμβόλαιο του – κακώς- δεν ανανεώθηκε. Παράλληλα, γίνονται πολλές συζητήσεις στη χώρα του καφέ για την κακή εικόνα της «Σελεσάο» και τον αποκλεισμό στο Κόπα Αμέρικα, από την Ουρουγουάη. Ο Ροντινέι δεν είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα και ως δεξιός μπακ έπαιζε ο πολύ έμπειρος Ντανίλο, που λογίζεται κυρίως ως σέντερ μπακ.

Από εκεί και πέρα, ένας δανεικός του Ολυμπιακού από την Βραζιλία, ο Ραμόν, που αγωνίζεται στην Κουιάμπα, έπαιξε για 90΄ στο 1-1 της ομάδας του με αντίπαλο την Φλαμένγκο, εκτός έδρας.