Αντίπαλος με κορυφαία ονόματα!

Μια… ζωή στην Ισπανία, ο Γκαρθία δε θα μπορούσε παρά να έχει παίξει αντίπαλος με κορυφαία ονόματα του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο «διασταύρωσε» τα ξίφη του πολλές φορές, είτε ως παίκτης της Ειμπάρ, είτε της Μπιλμπάο. Αυτό συνέβη σε 14 αναμετρήσεις και 1100 αγωνιστικά λεπτά και αξίζει να τονίσουμε πως τον έχει νικήσει και μάλιστα σε τελικό για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, ως παίκτης της Μπιλμπάο!

Αντίπαλος πρόλαβε να παίξει και ως παίκτης της Ειμπάρ και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πριν ο Πορτογάλος φορ αποχωρήσει με προορισμό την Γιοβέντους και την Ιταλία. Τέθηκαν αντιμέτωποι σε 520 λεπτά και έξι αγώνες και τουλάχιστον κατάφερε μια φορά, να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από τους Μαδριλένους.

 Από εκεί και πέρα, έχει παίξει αντίπαλος και με άλλα κορυφαία ονόματα όπως ο Μπουσκέτς, ο Γκριεζμάν, ο Μπενζεμά και φυσικά πολλούς μεγάλους ποδοσφαιριστές που παρέλασαν από το ισπανικό πρωτάθλημα και έπαιξαν σε κορυφαίες ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα. Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά ο Γκαρθία, θα παίξει και σε διοργάνωση της UEFA, αφού μέχρι στιγμής δεν τα είχε καταφέρει.