Την Πέμπτη στις 13:15 η άφιξη του Ντάνι Γκαρθία!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή, έχοντας πείσει εδώ και καιρό τον Ντάνι Γκαρθία να πει το «πολυπόθητο ναι» και να έρθει στον Πειραιά. Το κυρίως κομμάτι έχει επιλυθεί, ενώ απομένει μόνο η επίλυση των λεπτομερειών.

Αυτές θα λυθούν κατά την άφιξη του 34χρονου μέσου στη χώρα μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (4/7) στις 13:15. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις και τα υπόλοιπα διαδικαστικά θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα παρουσιαστεί από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ντάνι Γκαρθία αποτελεί μία επιλογή καθ' όλα προσωπική του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ο πολύπειρος χαφ ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά με τον Βάσκο τεχνικό, έπειτα από μία γεμάτη τριετία στην Έιμπαρ (2015-2018).

Από εκεί και πέρα, σκοπός του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, ψάχνοντας ήδη για σπίτι, καθώς και να βρίσκεται από την πρώτη μέρα στις προπονήσεις της ομάδας και προτού αυτή αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Μία κίνηση που έχει ολοκληρωθεί με «αστραπιαίες» κινήσεις, μια και ο Ντάνι Γκαρθία αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τους δυο τους να γνωρίζονται πολύ καλά και την προσαρμογή του 34χρονου χαφ να μην αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα.