Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχωρά σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 30 εκατ. ευρώ!

Η σεζόν έκλεισε αγωνιστικά με τρόπο ιδανικό, για τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση του Conference League, ενώ και σε διοικητικό επίπεδο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέλνει ηχηρό μήνυμα προς τον ανταγωνισμό και προς όλους εκείνους, οι οποίοι τον πολεμούν! Προχωρά σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία έρχεται να τονώσει τα οικονομικά δεδομένα στους Κυπελλούχους Ευρώπους και να διασφαλίσει ότι θα συνεχίσουν να βλέπουν όλο και νέες κορυφές στο μέλλον! Την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου καλύπτει, προφανώς, εξ ολοκλήρου ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ηγέτης, εγγυάται το μέλλον του Θρύλου και το δείχνει με πράξεις και όχι με λόγια. Η Α.Μ.Κ. αναμένεται να προχωρήσει άμεσα, στη Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά σε επίπεδο πρωταθλητισμού και Ευρώπης και κοιτάζει διαρκώς προς τα επάνω. Εγγυάται για αυτό ο άνθρωπος ο οποίος κρατά στα χέρια του την τύχη της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Και ο οποίος θέλει η ομάδα αυτή να παραμείνει η καλύτερη στη χώρα. Και να συνεχίσει να προοδεύει και να πηγαίνει ψηλά.

Την ώρα κατά την οποία άλλοι παράγοντες παραμένουν… άφαντοι, την ώρα κατά την οποία άλλοι παράγοντες κάνουν τους… καμπόσους με λεφτά του Δημοσίου και άλλοι… παραδίδουν τα κλειδιά των γηπέδων τους στους «εξυγιαντές», για να βγάλουν τα… προς το ζην, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βάζει ξανά το χέρι στην τσέπη, για τον Ολυμπιακό. Και διασφαλίζει ένα μέλλον με σταθερότητα και ευημερία. Και πάνω από όλα, ένα μέλλον, το οποίο θα βρίσκει τον Ολυμπιακό διαρκώς στην κορυφή.

Αν δεις κανείς, αποκλειστικά από Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης την τελευταία τριετία έχει βάλει στον Ολυμπιακό το ποσό των 63 εκατ. ευρώ! Και εννοείται πως η σχετική διαδικασία δεν είναι κάτι που προέκυψε τα τελευταία χρόνια. Διαρκώς επένδυε αρκετά εκατ. ευρώ όποτε χρειαζόταν για το καλό του Ολυμπιακού.

Η συγκεκριμένη κίνηση, λοιπόν του διοικητικού ηγέτη του Θρύλου, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει δυνατά στη μεταγραφική περίοδο προκειμένου να κάνει δυνατή την  ομάδα ώστε να σαρώσει όλους τίτλους στις διοργανώσεις που θα συμμετέχει ώστε να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τα 100 χρόνια του συλλόγου.