Η...ώρα του Ντάνι Γκαρθία!

«Μάχες» σε πολλά μέτωπα δίνει ο Ολυμπιακός, σε μία από τις πιο «καυτές» μεταγραφικές περιόδους όλων των εποχών. Οι παραμονές είναι ένα κομμάτι που «καίει» τους Πειραιώτες, ωστόσο πάντα υπάρχουν και οι νέες αφίξεις στο προσκήνιο.

Μετά τον Μάρκο Στάμενιτς, αναμένονται κι άλλες νεότερες είσοδοι στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Η μεταγραφή του Κοστίνια, για το δεξί άκρο της άμυνας, είναι τελειωμένη υπόθεση, ενώ ακόμα ένας παίκτης βρίσκεται «προ των πυλών».

Ο λόγος για τον Ντάνι Γκαρθία, του οποίου η μεταγραφή, ειδικά μετά το «αντίο» του Βιθέντε Ιμπόρα, μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει την καλύτερη άποψη για αυτόν, ενώ η εμπειρία του, σε συνδυασμό με την τεχνική του κατάρτιση, αποτελούν αυτό ακριβώς που ψάχνει ο Θρύλος για τη μεσαία του γραμμή.

Οι συζητήσεις με τον 34χρονο χαφ γίνονται σε εξαιρετικό περιβάλλον και δεν θα αργήσει να έρθει και στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι της υπόθεσης, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του σπουδαίου παίκτη της Μπιλμπάο και «παιδί» τόσο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όσο και του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το να ξεκινήσει, δε, προπονήσεις με την ομάδα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν παίκτη που θα ολοκληρώσει το «πάζλ» της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού, μια και μπορεί να παίξει το ίδιο καλά, τόσο ως αμυντικό, όσο και ως κεντρικό χαφ.

Ένας ποδοσφαιριστής με 195 συμμετοχές (1 γκολ, 7 ασίστ) στη Μπιλμπάο, αλλά και με 223 συμμετοχές στην Έιμπαρ, όπου κατέγραψε 3 γκολ και 5 ασίστ, συνυπάρχοντας και με τον «Μέντι». Τι μπορεί να πάει «στραβά» για τον Θρύλο; Απολύτως τίποτα!

*Φωτογραφία: Transfermarkt