«Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία»

Ντάνι Γκαρθία προς των πυλών! O πολύπειρος αμυντικός χαφ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, είναι κοντά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Πιο συγκεκριμένα, οι Ισπανοί αναφέρουν πως είναι μόλις ένα βήμα μακριά από τον Θρύλο.

Ο Ισπανός χαφ έχει και άλλες προτάσεις, αφού μένει ελεύθερος από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως όπως τονίζουν στην Ισπανία, η παρουσία του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» μετράει θετικά.

«Ο Ντάνι Γκαρσία είναι πολύ κοντά στο να κλείσει την αγορά του στον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ. Ο παίκτης θα είχε δώσει ήδη το ΟΚ στην ελληνική ομάδα, στην οποία ο Βάσκος τεχνικός επιμένει για την απόκτησή του», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Ισπανός άσος προορίζεται από τον «Μέντι» περισσότερο για «εξάρι» στη μεσαία γραμμή του Θρύλου.

Εξάλλου, ο «στρατηγός» των «ερυθρόλευκων» γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον 34χρονο συμπατριώτη του, από την κοινή τους πορεία στην Έιμπαρ (223 συμμετοχές, με τρία γκολ, πέντε ασίστ). Στις τρεις σεζόν με τον κόουτς των Πειραιωτών στην τεχνική ηγεσία της Έιμπαρ, ο Γκαρθία μέτρησε 35 ματς το 2015-16, τρία περισσότερα (38) το 2016-17 και 32 το 2017-18.