Ορτέγκα: «Να προσέξουμε στον τελικό»

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, δεν είναι στο 100%, αλλά θα τα δώσει όλα για να είναι βασικός απέναντι στην Φιορεντίνα. Ο ίδιος ζει γι αυτό το παιχνίδι, όπως έδειξε και μέσα από τα όσα είπε στην πρόσφατη media day.

 Σε ό,τι αφορά την εικόνα της Φιορεντίνα και αν μοιάζει με κάποια άλλη αντίπαλο, ο 25χρονος φουλ μπακ του Ολυμπιακού, τόνισε πως: «Όχι, δε μοιάζει με καμία ομάδα από αυτές που έχουμε ήδη αντιμετωπίσει. Είναι μια σκληρή ομάδα, πολύ δυνατή σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Γι αυτό, πρέπει να προσέξουμε πολύ στον τελικό απέναντι τους».

Αναφορικά με την παρουσία του στον Ολυμπιακό και τα όνειρα του, ο Ορτέγκα σχολίασε πως: «Είχα πολλές προσδοκίες από τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό, όμως η παρουσία μας στον τελικό την έχει ξεπεράσει».

Σε ό,τι αφορά την προηγούμενη κλήση του στην προεπιλογή του Λιονέλ Σκαλόνι με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή, ο Ορτέγκα υπογράμμισε: «Είναι πολύ σπουδαία εμπειρία το να προπονηθώ με την Εθνική Αργεντινής. Εγώ πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω στον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να συνεχίσω να καλούμαι στην Εθνική ομάδα».

Εξάλλου, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για τον τελικό, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε αγώνα και θα ήθελα να συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον».