Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία του Θρύλου για τον τελικό!

Στην Αθήνα βρίσκεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τον τελικό Ολυμπιακού - Φιορεντίνα για το Conference. Εχθές οι «βιόλα» κέρδισαν 3-2 στο Κάλιαρι στο φινάλε του Καμπιονάτο.

Ένα γιγαντιαίο τρόπαιο του Conference League κυριαρχεί στο Θησείο από σήμερα δίνοντας ξεχωριστό τόνο στον τελικό που έρχεται το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, μια ιστορική αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA.

Στον Ολυμπιακό που ανεβάζουν στροφές για το μεγάλο ματς με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους καταστρώνοντας τα τελικά του πλάνα για την 11αδα.

Το «σκανάρισμα» της Φιορεντίνα έχει ολοκληρωθεί από το προπονητικό τιμ του Μεντιλίμπαρ με τους «ερυθρόλευκους» να στέκονται ιδιαίτερα στα τρεξίματα των Ιταλών στο παιχνίδι τους.

Η Φιορεντίνα που έρχεται στην Αθήνα για την μεγάλη αναμέτρηση της 29ης Μαΐου με το ευρωπαϊκό εισιτήριο στο  της επόμενης σεζόν εξασφαλισμένο από το Καμπιονάτο.

Οι «βιόλα» σε ένα απίθανο ματς χθες στην Σαρδηνία νίκησαν με γκολ στο 101, 3-2 την Κάλιαρι παρότι έως το 88′ έχαναν 2-1.

Η Φιορεντίνα άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ του Μποναβεντούρα στο 39′ ενώ στο 64΄ο Ντεϊολά με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 85΄η Κάλιαρι με ένα ωραίο σουτ του Μουτάντουα έκανε το 2-1 αλλά στο 89΄ο Νίκο Γκονζάλες με προβολή ισοφάρισε σε 2-2. Στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αρτούρ ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι για το τελικό 3-2.