Οι τρεις «21αρηδες» της «ερυθρόλευκης» άμυνας

Είναι εντυπωσιακό πως στην... πίσω γραμμή επί της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός αποτελούνταν από τρεις ποδοσφαιριστές 21 ετών! Ο λόγος για τον Ανδρέα Ντόη, τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και τον Απόστολο Αποστολόπουλο. Και τι «ενώνει» τους τρεις ποδοσφαιριστές; Πως όλοι έχουν κάνει το πέρασμα τους από τον Ολυμπιακό Β’! Ο Αποστολόπουλος είναι ο τελευταίος από αυτή τη λίστα, μιας και ο Έλληνας αριστερός μπακ είχε ήδη καταγράψει 73 συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα» της δεύτερης ομάδας και πλέον, έχοντας εκμεταλλευτεί και τις απουσίες των τραυματιών, έχει «τρυπώσει» στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, μετρώντας συμμετοχές απέναντι σε Άστον Βίλα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Παράλληλα, ο Κωνσταντής Τζολάκης, είναι επίσης ένας παίκτης που πήρε πολλές εμπειρίες με τον Ολυμπιακό Β’. Μπορεί ήδη να είχε πάρει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, αλλά ο ρυθμός που πήρε στο παρελθόν με τις 16 συμμετοχές στη δεύτερη ομάδα, ήταν κάτι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του. Και ήδη φέτος, κάνει σπουδαίες εμφανίσεις και το απέδειξε και απέναντι στην ΑΕΚ, λέγοντας «όχι» τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις απέναντι στον Τσούμπερ, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις.

Φυσικά και ο Ανδρέας Ντόη είχε πάρει 26 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β’ και στη συνέχεια, στα χέρια του Μίτσελ, «μετατράπηκε» από «εξάρι» σε κεντρικό αμυντικό. Ο 21χρονος αμυντικός είχε «θέματα» στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ταχύτατο Λιβάι Γκαρσία, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο... γύρισε το διακόπτη και ήταν σαφώς πιο συγκεντρωμένος και με καλές τοποθετήσεις.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας