Θρύλε, πάτα τους!

Ο Θρύλος έχει τον τρόπο του. Έχει βρει το κουμπί να φεύγει αλώβητος από τα παιχνίδια με γηπεδούχο την ΑΕΚ τα τελευταία έξι χρόνια σε αγώνα πρωταθλήματος. Έχουν περάσει 2003 ημέρες από την τελευταία φορά. Και αν κάποιος «σκάψει» λίγο περισσότερο τότε είναι πολύ εύκολο να ανακαλύψει πως η Νέα Φιλαδέλφεια και το πάλαι ποτέ «Ν. Γκούμας» έχει σταματήσει να αποτελεί φόβητρο για τους «ερυθρόλευκους» από τις 31 Ιανουαρίου του 1999. Αλλά και η νεότευκτη OPAP Arena στο πρωτάθλημα δεν είναι το άπαρτο φρούριο για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Θρύλος είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει επιβάλει τον «ερυθρόλευκο» νόμο και έχει φύγει νικήτρια με το θριαμβευτικό 3-1, όταν όλοι πίστευαν πως αυτή η κορυφή θα έμενε απάτητη.

Και αυτό σκοπεύουν να κάνουν το βράδυ της Κυριακής (31/3, 20:30) οι παίκτες του Ολυμπιακού υπό τις οδηγίες του Βάσκου Στρατηγού.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δείξει πως δεν φοβάται τα εκτός έδρας παιχνίδια πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες: Φερεντσβάρος (0-1), ΠΑΟΚ (1-4), Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-6).

Ο 63χρονος Βάσκος δεν έχει μαγικό ραβδάκι ή μαγική συνταγή. Με το μότο «δουλειά, δουλειά, δουλειά» πορεύεται με βάση τη δική του φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει και στους παίκτες του.

Στις ομιλίες του τονίζει συνέχεια πως μοναδικός στόχος στην OPAP Arena δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη που θα βάλει πάλι τον Ολυμπιακό μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Κόντρα σε θεούς και δαίμονες και σε όποια «μαγειρέματα» μπορεί να έχουν ήδη γίνει ή θα γίνουν.