H κρίσιμη μέρα για Ζέλσον, Ροντινέι και Αλεξανδρόπουλο

Ο Ολυμπιακός μπαίνει από αύριο για τα καλά σε ρυθμούς ντέρμπι, έστω κι αν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα περιμένει για 2-3 μέρες ακόμη τους διεθνείς. Εκτός από τους απόντες διεθνείς -συνολικά εννιά- αλλά και τους Σωτήρης Αλεξανδρόπουλο και Ζέλσον Μαρτίνς, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, στη λίστα έχει προστεθεί και ο Ροντινέι.

Mάλιστα, αύριο που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ο Βραζιλιάνος μπακ θα δοκιμάσει να πιέσει τον εαυτό του και αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις θα σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού. Ή μάλλον, θα είναι ιατρικά εντάξει και τυπικά έτοιμος εν όψει ΑΕΚ. Γιατί είναι διαφορετικό το «ιατρικώς εντάξει» και κάτι άλλο το «έτοιμος και αγωνιστικά».

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ μέχρι πρότινος ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις στο γόνατο και σαφώς έχει προσθέσει άλλον ένα πονοκέφαλο στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που βλέπει ένα βασικό «γρανάζι» της «ερυθρόλευκης» μηχανής να μην είναι διαθέσιμος.

Θυμίζουμε ότι το πρόβλημα του Ροντινέι δεν είναι τωρινό, αφού αγωνίστηκε με ένεση τόσο στα δύο ματς με τη Μακάμπι για το Conference League αλλά και στην πρεμιέρα των play offs με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το ίδιο επίσης ισχύει και για τους Ζέλσον Μαρτίνς και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται τον τελευταίο διάστημα με προβλήματα τραυματισμού, θα δοκιμάσουν αύριο (26/3) σε τι κατάσταση βρίσκονται ώστε να τεθούν στα πλάνα του κόουτς Μεντιλίμπαρ για το  ματς με την ΑΕΚ.