Αισιοδοξία για Ζέλσον και Αλεξανδρόπουλο

Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη την μυθική πρόκριση επί της Μακάμπι στους «8» του Conference League, με τον Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές -εκτός των διεθνών- του να εκμεταλλεύονται τη διακοπή και να δουλεύουν σκληρά και να επικεντρώνονται πλέον στην αναμέτρηση που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή (31/3) στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ για την δεύτερη αγωνιστική των play-offs της Super League.

Ο Θρύλος έχει «θέματα» αγωνιστικά, με τον Βάσκο τεχνικό μάλιστα «πονοκεφαλιάζει» για τους Ζέλσον Μάρτινς και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, γιατί πρόκειται για δύο αξιόλογες λύσεις του ρόστερ.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ο οποίος υπέστη μία θλάση στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, η κατάσταση του είναι λίγο περίπλοκη. Πιο συγκεκριμένα, επέστρεψε από τη Βαρκελώνη που επισκέφτηκε τον προσωπικό του γιατρό, και διαπιστώθηκε πως χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί στην απαιτούμενη κατάσταση για να βοηθήσει τους Πειραιώτες.

Τα δεδομένα για τον ταλαντούχο Έλληνα μέσο είναι πιο ξεκάθαρα, αφού όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της εβδομάδας, ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης, για να φανεί αν μπορεί να υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (31/3).