Διάκριση για Κ. Κωστούλα και Σίνα!

Μπορεί οι Μπάμπης Κωστούλας, Αντώνης Παπακανέλλος και Χρήστος Μουζακίτης, να σκόραραν τα τρία τέρματα του θριάμβου της Κ19 του θρύλου στο Μόναχο, αλλά δεν ήταν οι μόνοι που «έλαμψαν» στο επικό 3-1 κόντρα στη γερμανική ομάδα, για λογαριασμό της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.

Αναλυτικότερα, οι Κώστας Κωστούλας και Άγγελος Σίνα είδαν τα ονόματα τους στην κορυφαία ενδεκάδα της εβδομάδας του Youth League, μετά τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στον προημιτελικό εναντίον της Μπάγερν Μονάχου.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος ήταν εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο δεύτερος προστάτευσε με επιτυχία την εστία του Ολυμπιακού, βοηθώντας και εκείνος στην πρόκριση των «ερυθρολεύκων» και δέχτηκε μόλις ένα γκολ, από τη γερμανική «μηχανή». Για την… ιστορία, ο Σίνα βαθμολογήθηκε με «8,3» στο «sofascore» και ο Κωστούλας με «7,5». Ριμπέιρο (Πόρτο), Ναβέρος (Ρεάλ), Φερνάντες (Μπάγερν), Γκαρθία (Ρεάλ), Ασουμάνι (Ναντ), Μόρα (Πόρτο), Αντράντε (Πόρτο), Καντέ (Πόρτο) και Χόλγιουντ (Κοπεγχάγη).

Το παραπάνω, αποτελεί μια ακόμα «επιβράβευση» για τα «μωρά» του Ολυμπιακού, τα οποία απέχουν μόλις δύο βήματα, από την κατάκτηση της τεράστιας κούπας! Σημειώνεται πως το άλλο «ζευγάρι» των ημιτελικών του Youth League, είναι αυτό ανάμεσα στην Μίλαν και την Πόρτο. Οι «δράκοι» μάλιστα, είχαν κατακτήσει τον τίτλο τη σεζόν 2018-19, ενώ η ιταλική ομάδα ήταν «παρών» μέχρι και τη φάση των ημιτελικών, τη σεζόν 2022-23.