Ό,τι πιο απειλητικό ο Ποντένσε!

Ο Ντανιέλ Ποντένσε, ήταν ο ποδοσφαιριστής που πήρε τις περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, από πλευράς Ολυμπιακού, στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Εξάλλου, χαρακτηριστικό είναι το εντυπωσιακό τέρμα που πέτυχε, ήταν… αρκετό για να τον «διασώσει» από το «ερυθρόλευκο» ναυάγιο, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις, προσπάθησε να «εκτελέσει», αλλά τα τελειώματα του δεν ήταν και τα καλύτερα δυνατά.

 

Ο βραχύσωμος winger, κατάφερε σε ακόμα ένα μεγάλο ματς πάντως στο ελληνικό πρωτάθλημα, να αφήσει το στίγμα του. Σημειώνεται πως είτε εκτελεστικά, είτε δημιουργικά, έχει ήδη… ταλαιπωρήσει και την άμυνα, τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και της ΑΕΚ. Ακόμα και στο πρώτο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, που ολοκληρώθηκε στο 50ο λεπτό, είχε προλάβει να δώσει την ασίστ για το τέρμα του Μαντί Καμαρά. Παράλληλα, έδωσε την ασίστ και για το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 1-1 με την ΑΕΚ, στην «Opap Arena», ενώ το πιο… ηχηρό του «χτύπημα», ήταν στην Τούμπα, όταν και πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ και έβγαλε και μια ασίστ στον Ελ Κααμπί, στη συνέχεια.

Να σημειωθεί επίσης πως ο Ποντένσε στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος με ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό, Βόλο και Παναθηναϊκό, είχε σε όλα να δώσει λύσεις, με εξαίρεση το ματς στο Αγρίνιο. Το έδειξε με τέρματα, ασίστ και κερδισμένα πέναλτι.