Mπάκουλας: «Κανένα άγχος με Μπάγερν»

Ο Θεοφάνης Μπάκουλας, που αποτελεί το «μηχανάκι» της μεσαίας γραμμής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού και έχει 19 συμμετοχές και τέσσερα γκολ σε 1500 αγωνιστικά λεπτά, μίλησε στη μικτή ζώνη μετά από τον αγώνα με την Λανς. Αρχικά για το αν οι παίκτες σταμάτησαν να πιστεύουν στην πρόκριση μετά από το 0-2 των Γάλλων είπε μεταξύ άλλων: «Δε σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε γιατί είναι η μπάλα και… γυρίζει. Το σκορ ήταν 0-2, αλλά γνωρίζαμε πως με μια ενέργεια, μια πίεση, όλα μπορούν να αλλάξουν, οπότε δε σταματάς να πιστεύεις». Αναφορικά με τη συνέχεια της διοργάνωσης και τη φάση των προημιτελικών όπου περιμένει η Μπάγερν, ο 19χρονος χαφ τόνισε πως: «Εννοείται πως σε αυτή τη φάση δεν είχαμε προτιμήσεις. Είναι μια εμπειρία που για εμάς και για τους φιλάθλους είναι πρωτόγνωρη. Είμαστε η πρώτη Κ19 στην ιστορία που φτάνουμε στους «8» και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε, ώστε να πάρουμε πιο πολλές εμπειρίες».

 

Σε ό,τι αφορά το πρώτο πράγμα που τους είπε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στα αποδυτήρια, ο Μπάκουλας σχολίασε πως: «Ήταν πιθανό το παιχνίδι αυτό να ήταν το τελευταίο του επειδή πλέον έχει ενταχτεί στην πρώτη ομάδα και βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ωστόσο, επειδή περάσαμε θα είναι μαζί μας στον πάγκο και στο επόμενο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εννοείται πως είναι και αυτός πολύ χαρούμενος και εμείς το ίδιο γιατί είναι ένας πολύ καλός προπονητής».

Καταλήγοντας, ο Μπάκουλας, ρωτήθηκε και για το γεγονός πως το επόμενο ματς είναι εκτός έδρας και όχι με τον κόσμο στο πλευρό. Και ίπε: «Έχουμε παίξει και σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως στην Λέτσε και την Καμπάλα και τα δύο αυτά παιχνίδια πήγαν εξαιρετικά, οπότε δεν είμαστε αγχωμένοι».