Πρώτη προπόνηση και ψυχολογικό «ντοπάρισμα» από τον Μεντιλίμπαρ!

Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Ολυμπιακού έκανε σήμερα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Ο Ισπανός τεχνικός που παρακολούθησε δια ζώσης το ματς με τον ΟΦΗ, ανακοινώθηκε σήμερα (11/2) και αμέσως έπιασε δουλειά

Πήγε στο Ρέντη μαζί με τους συνεργάτες του, έβαλε τα ρούχα της προπόνησης και αμέσως ρίχτηκε με τα μούτρα στη δουλειά. Ξέρει και ο ίδιος ότι έχει δύσκολο έργο μπροστά του, αλλά έχει εμπιστοσύνη και στις δυνατότητές του και στις δυνατότητες των παικτών του.

Μάλιστα, ο Βάσκος θέλησε μια ομιλία του να «ντοπάρει»  ψυχολογικά τους παίκτες και σημειώνοντας πώς όλοι μαζί και με την ποιότητα της ομάδας μπορούν να πετύχουν τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη

Όσο για τη Φερεντσβάρος και στο ντεμπούτο που θα κάνει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ο Ισπανός προπονητής ήδη κάνει τις σκέψεις του. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μία 11άδα κοντά σε αυτήν με τον ΟΦΗ το Σάββατο με εξαίρεση τον Μπιανκόν που είναι εκτός λίστας.

Πρώτη προπόνηση Μεντιλίμπαρ, λοιπόν, μετά την επιστροφή του. Και η δουλειά του στον Ολυμπιακό ξεκίνησε, με στόχο να δούμε άμεσα αποτελέσματα. Δηλαδή και βελτίωση και νίκες.