Για τον Άλκη…

Ο Ραφαήλ Σγουρός στα 19 του χρόνια είναι ένα παιδί που έχει περάσει από την οικογένεια του Άρη. Από την Θεσσαλονίκη έκανε το… δρομολόγιο για τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό Β' για να βάλει το πρώτο του επαγγελματικό γκολ με τον Παναθηναϊκό Β'. Σκόραρε το 0-1 με «οβίδα» μετά από ασίστ του Αλγκασίμ Μπα. Ένα τέρμα όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες και το βίντεο αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό σχηματίζοντας το γράμμα «Α». Και βέβαια ένα γκολ το οποίο άνοιξε το δρόμο για τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου.

Υπενθυμίζεται πως τη νίκη απέναντι στους «πράσινους», για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 του Β΄ ομίλου, αφιερώθηκε στον σπουδαίο Γιώργο Δαρίβα, που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα. Αυτό επεσήμαναν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού Β΄, Αριέλ Ιμπαγάσα, όσο και ο μέσος και σκόρερ του τρίτου τέρματος κόντρα στο «τριφύλλι», Τάσος Σαπουντζής.

O Σγουρός φέτος έχει 13 συμμετοχές και 888 αγωνιστικά λεπτά παρουσίας στον Ολυμπιακό Β΄ και κοστολογείται στα 125 χιλιάρικα, στο transfermarkt.