Λαρεντζάκης: «Βγάλαμε αντίδραση όταν μείναμε πίσω, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στην Παρτιζάν, κερδίζοντας στην παράταση. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο για τον Θρύλο, αφού ερχόταν ήδη από δύο σερί ήττες και ήξερε ότι πρέπει να το κερδίσει. Στην τρίτη περίοδο, τα πάντα πήγαν λάθος για τους Πειραιώτες, που γκρέμισαν ότι είχαν «χτίσει» στα πρώτα δύο δεκάλεπτα.

Και κάπου εκεί, έρχεται ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μέσα σε μία δύσκολη κατάσταση, με την μπάλα να... καίει, για να δείξει πόσα κιλά... καρύδια τα έχει! Ο παικταράς του Θρύλου έδειχνε να μην νιώθει καμία πίεση πάνω του και να μην βλέπει κανέναν αντίπαλο στο παρκέ.

Ο «Λάρε» τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ και μία ασίστ. Σε όλο το ματς, έβγαζε πάθος και έκανε τα πάντα για να οδηγήσει τον Θρύλο στη νίκη. Ο Λαρεντζάκης «πονάει» την ομάδα και γουστάρει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα! Φυσικά, ο ίδιος θέλει να συνεχίσει έτσι και να φτάσει με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης ξανά!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νιώθω ωραία για τη νίκη μετά την βαριά ήττα στο Μιλάνο, αλλά το σημαντικό ειναι ότι αντιδράσαμε από το -15. Δεν είχαμε ρυθμό στην τρίτη περίοδο, αλλά επιστρέψαμε, βάλαμε μεγάλα καλάθια και πήραμε μία σημαντική νίκη. Πάντα παίρνουμε ενέργεια από το ΣΕΦ, ευχαριστούμε τον κόσμο».