Γλώσσα με ένα αποτέλεσμα μετά από... 564 μέρες, δεν βγάζεις

Εντάξει, κατανοητό. Όλο το μίσος που έχουν μέσα τους για τον Ολυμπιακό, το βγάζουν κάθε φορά που τον συναντούν, σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό… Όταν απέναντί τους βλέπουν εκείνον που τους έχει νικήσει 14 συνεχόμενες φορές με κάθε πιθανό τρόπο, με κάθε πιθανό σκορ, με κάθε πιθανή διαφορά, και τους έχει… διαλύσει, δεν μπορεί εκείνοι με μια νίκη μετά από… 564 μέρες, να βγάζουν γλώσσα!

Τα λάθη του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟ τα βλέπει πρώτος ο Ολυμπιακός. Αλλά το να βγάζουν οι «πράσινοι»… γλώσσα, μετά από μια νίκη μονάχα, είναι τουλάχιστον ακραίο… Καταλαβαίνει κανείς ότι μόνο με διαιτησία από τα παλιά μπορούσε να λάβει τέλος το σερί και το 14-0. Σοβαρά, τώρα.

Τι να του πουν του Ολυμπιακού, που μέχρι χθες είχαν ξεχάσει τι είναι η χαρά, κάθε φορά που τον συναντούσαν; Σοβαρά τώρα… Με ένα αποτέλεσμα, όλο κι όλο, μετά από 2 χρόνια ξηρασίας και… στέρησης, βγάζουν γλώσσα και το παίζουν σπουδαίοι…; Ε, όχι. Δεν πάει έτσι το πράγμα…

Ένα αποτέλεσμα είναι αυτό και μόνο. Το ΜΕΓΕΘΟΣ του Ολυμπιακού δεν καθορίζεται ούτε από ένα ματς, ούτε από ένα αποτέλεσμα, ούτε από μια βραδιά. Να το θυμούνται αυτό εκείνοι που έχουν φύγει από το γήπεδο ταπεινωμένοι με κάθε πιθανό τρόπο… Έχουν πολλά ψωμιά να φάνε, για να μπορούν να βγάζουν… γλώσσα στον Ολυμπιακό. Παραμένουν τοσοδούληδες, μπροστά στο μεγαλείο του Θρύλου.