Μόνο το Ολυμπιακός-Φενέρ και το Παναθηναϊκός-Περιστέρι τέτοιο σασπένς!

Το μπάσκετ ανέκαθεν πρόσφερε συγκινήσεις… Ματς στην κόψη του ξυραφιού, σειρές παιχνιδιών που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλο τον πλανήτη… Οι αγώνες του Θρύλου με τη Φενέρ, ας πούμε, στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, ήταν μια σειρά παιχνιδιών που το σασπένς χτύπησε κόκκινο!

Πέντε παιχνίδια, break στο ΣΕΦ, break αμέσως η ομάδα στην Πόλη με το buzzer-beater του Σλούκα και όλο το μπασκετικό κοινό να συζητάει για το υψηλό επίπεδο, στο οποίο αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες και για το θέαμα που απόλαυσε όλη η Ευρώπη!

Με την Ευρωλίγκα να ρίχνει αυλαία στο Κάουνας, το φίλαθλο κοινό βρήκε τη λύση, για να μπορεί να έχει την ίδια εμπειρία, την ίδια αγωνία που είχε και στη σειρά του Θρύλου με τους Τούρκους… Η λύση βρέθηκε στη σειρά του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι! Μάλιστα, καλά διαβάσατε! Η σειρά των «πράσινων» με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων, έχει γίνει viral και σε κάθε μπασκετική γωνιά του πλανήτη, συζητιέται το… τρομερό σασπένς που προσφέρουν δύο ομάδες που μοιάζουν ισοδύναμες!

Εντάξει, οι άνθρωποι σώθηκαν και φέτος, γιατί έχει τελικούς NBA αυτή την περίοδο και που να κάτσεις να δεις τώρα, είναι και αργά έχει και ζέστη… Ενώ στα ματς του ΠΑΟ, αξίζει να θυσιάσεις πολύτιμο χρόνο για να απολαύσεις, το καλύτερο σόου που μπορεί κάποιος να δει αυτές τις μέρες… Αγωνία στο κατακόρυφο! Έχουμε να δούμε ακόμα πολλά! Πάρα πολλά!